čtvrtek 14. února 2013

Naštěstí jsou i v Čechách dobré služby za solidní ceny

Musím napsat poslední velmi dobrou zkušenost s ubytováním v Jizerských horách - Velkých Hamrech. A jsem tomu rád - jenom víc takových podnikatelů.  Měli jsme sraz z bývalými kolegy v  Penzionu Signum Laudis, který nám náhodou padl do oka.
V koupacím sudu jsme strávili většinu času
Zažili jsme tam skvělý večírek - největší atrakcí bylo koupání ve venkovním sudu a následné válení se ve sněhu. V apartmánu byl také  klavír!, na které jsme celý večer hráli. V ceně pobytu za jednu noc (cca 300 Kč/osoba) byla i sauna, kterou jsme využili nad ránem.
 V penzionu je navíc příjemný správce a další služby zdarma, které jsme ale už nestihli. Pokud hledáte cenově dostupné ubytování (a nehledáte luxus, ale zážitky), které je vhodné i pro rodiny s dětmi, rozhodně doporučuji k návštěvě. Po dlouhé době jsem měl pocit, že svoji práci dělají nejen kvůli penězům, ale protože je to taky baví.

S dětmi na lyžích v Jizerkách

O týden později jsem z dětmi na lyže vyrazil o kousek dál do Penzionu Filoun v Plavech na krátkou rodinou dovolenou. Penzion stojí hned u vleku, takže není třeba nikam jezdit což bylo super. Ceny na vleku Filoun byly taky v pohodě od 13-17hod rodinná jízdenka 440 Kč, takže kdo hledá levné ubytování  můžu jenom doporučit.
Máte taky nějakou dobrou zkušenost s ubytováním v ČR?
Pohled na sjezdovku na kopci Filoun, kterou  provozuje  www.skiplavy.cz






1 komentář:

  1. My jsme si skvěle užili dovolenou v Českém Švýcarsku - Doubici. Byli jsme v penzionu Doubické chalupy.cz http://www.doubickechalupy.cz

    OdpovědětVymazat